neděle 10. dubna 2016

Recipe: LOWCARB PANCAKES (Sunday brunch)

Žádné jídlo neříká neděle tak jako palačinky! U nás doma ty klasické po většinu času nemají místo, ale na těhle lowcarb dobrůtkách si bez výčitek pochutnáme klidně každý víkend. I když naše nedělní snídaně se dnes posunula až  na dvanáctou hodinu, takže technicky to byl brunch (a musím říct, že po cestě z jógy už jsem umírala hlady a nemohla jsem se dočkat!)
INGREDIENCE (na 1 porci):
2 vejce
50 g kešu oříšků
1/2 odměrky proteinu
50 ml kokosového mléka

POSTUP: Je to víc než jednoduché, všechny čtyři výše zmíněné ingredience dáte na chvilku do výkonného mixéru (já fandím Nutribuletu), ten odvede práci za vás, a před vámi už je těsto. Mezitím už si můžete rozpálit pánvičku, buď úplně nasucho, nebo s kapkou kokosového oleje, ale jen na mírný oheň. 

Těsta by měl být dostatek na pět menších lívanců. Vždycky si naliju těsto na pánev, dám pod pokličku a počkám, dokud se v lívanci nezačnou tvořit bublinky, to je pravý čas k otočení (trvá to cca minutku a půl, na druhé straně jen pár vteřin. Jeden, dva, tři, čtyři, pět a můžete servírovat. V našem případě ještě jednou opakovat a můžeme snídat. 

Je víkend, tak si dopřejeme ještě jahůdky, řecký jogurt, trochu medu. A máme se kráslovsky. 

xx Adri

Žádné komentáře:

Okomentovat

Jsem ráda za všechny Vaše komentáře, tak jen do toho: